Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
x

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Ο σκοπός της συνεργασίας των δύο μερών αφορά στην υγειονομική κάλυψη των έκτακτων περιστατικών και τη διενέργεια rapid test στη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός με τον Πρόεδρο του «Ελληνικού Φεστιβάλ Α.Ε» κ. Δημήτρη Πασσά, στοχεύοντας στη στήριξη του πολιτισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.

Ο σκοπός της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι διττός. Αφορά αφενός στην υγειονομική κάλυψη και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών με τη σωστή και ασφαλή παροχή Α’ Βοηθειών από εξειδικευμένα κλιμάκια του Ε.Ε.Σ σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα του Φεστιβάλ και αφετέρου στη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στους εργαζομένους των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.  

Με τη συνεργασία αυτή, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμβάλει ενεργά και ουσιαστικά στην επανενεργοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1955 τους θερινούς μήνες στην Αθήνα και την Επίδαυρο, ενώ οι εκδηλώσεις του περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραγωγές αρχαίας κωμωδίας και τραγωδίας, εικαστικές εκθέσεις κ.α.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ