Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ

«Η πλάτη που θα βάλουμε κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας και στη λογική της εξυγίανσης», δήλωσε για τον «Γηραιό» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συνάντηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τους εκπροσώπους της επιτροπής δικαίωσης του Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος:

«Υποστηρίξαμε ομόθυμα το αίτημα των ανθρώπων του Ηρακλή και, μάλιστα, επρόκειτο να εκδοθεί και δελτίο Τύπου. Από την ώρα που συζητούσαμε ακόμη, είχαμε επαφή με τον κ. Βασιλειάδη και συζητούσαμε τις δυνατότητες παρέμβασης που έχουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποβιβαστεί ο Ηρακλής και οι εκπρόσωποι της ομάδας που μας επισκέφθηκαν μας είπαν ότι αυτό που ζητούν είναι η εφαρμογή της νομιμότητας».

Για το πώς μπορούν να βοηθήσουν οι βουλευτές τον Ηρακλή: «Η δική μας πλάτη θα κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας. Η οποία νομιμότητα στο ποδόσφαιρο είναι μια κατάσταση αμφίσημη και έωλη. Και ξέρουμε τι γίνεται από την ιστορία, τις συγκρούσεις και τα συμφέροντα. Ο Ηρακλής έπεσε θύμα της ρεμούλας των προκατόχων των ανθρώπων που δίνει σήμερα τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή».

Για τις δυνατότητες παρέμβασης σε ΕΠΟ, Super League: «Γι’ αυτό το ζήτημα και τις διάφορες πτυχές του, υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια και από τα συναρμόδια υπουργεία και με τους νομικούς συμβούλους, και με το πολιτικό βάρος που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνών κόμμα. Θα κινηθούμε στη λογική της εξυγίανσης, που, όπως γνωρίζετε, ο συγκεκριμένος χώρος μόνο από υγεία δεν σφύζει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ