Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
x

ΜΗΝΥΣΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΕ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κάνει λόγο για «αδιανόητα χυδαίους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς» του δημοσιογράφου προς το πρόσωπό του.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, εναντίον του δημοσιογράφου και νυν αρχηγού πολιτικού κόμματος, Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μήνυση έγινε έπειτα από «αδιανόητα χυδαίους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς μέσω της εκπομπής του ότι ότι δήθεν με «εντολή του πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

«Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ», αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, προσθέτοντας ότι η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών.

Η καταδίκη τους πρέπει να είναι πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης θα περιοριστούν στο μέλλον. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω, ως το μοναδικό καταφύγιο απέναντι σε τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι θίγεται ο πυρήνας της ηθικής και αξιακής του υπόστασης», συμπληρώνει ο κ. Σκέρτσος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ