Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

Τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ μοιράζουν στους περαστικούς φυλλάδια ενημερώνοντας για τις κατηγορίες που βαρύνουν την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Αντιφασιστική διαμαρτυρία ενόψει της απολογίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, σήμερα στο Εφετείο Αθηνών πραγματοποιεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η ΚΕΕΡΦΑ.

Μέλη της Κίνησης έχουν συγκεντρωθεί στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους και με πανό και μικροφωνική ζητούν την «παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων» και το «κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί». Παράλληλα, στέλνουν μήνυμα για το προσφυγικό ζήτημα, τονίζοντας πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και πως η κυβέρνηση οφείλει να τους παράσχει άσυλο και στέγη.

Τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ μοιράζουν στους περαστικούς φυλλάδια ενημερώνοντας για τις κατηγορίες που βαρύνουν την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται πως σήμερα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής θα απολογηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με τις κατηγορίες της ένταξης, συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ολοκληρώνοντας έτσι την αποδεικτική διαδικασία, μίας μακρόχρονης δίκης που ξεκίνησε πριν από 4,5 χρόνια.

Ανάλογα καλέσματα έχουν απευθύνει στην Αθήνα πλήθος αντιφασιστικών οργανώσεων, εργατικών συνδικάτων και συλλόγων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ