Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΜΕΒΓΑΛ: LOVE MILK, ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Φυσική πηγή ασβεστίου, βιταμίνης Β12 και πρωτεϊνών, το Love Milk έχει διάρκεια ζωής 35 ημέρες και απευθύνεται στην απαιτητική καθημερινότητα.

Στους ανθρώπους που έχουν μια γρήγορη και απαιτητική καθημερινότητα απευθύνεται το νέο προϊόν της ΜΕΒΓΑΛ, το Love Milk.

Όπως αναφέρει το μήνυμα της βορειοελλαδίτικης γαλακτοβιομηχανίας, το love milk είναι φυσική πηγή ασβεστίου, βιταμίνης Β12 και πρωτεϊνών, φροντίζοντας το σώμα και την υγεία όσων το προτιμούν.

Το μήνυμα της ΜΕΒΓΑΛ:

Καρδούλες ξεπηδούν από την οθόνη του κινητού σας και έχετε πάντα έμπνευση να ετοιμάσετε ένα λαχταριστό πρωϊνό ή να μαγειρέψετε κάτι υγιεινό και νόστιμο; Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που σκέφτεστε το νέο γάλα Love Milk της ΜΕΒΓΑΛ.

Ζωντανό παράδειγμα η αγαπημένη μας Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που ανακάλυψε την γεύση και τα πολύτιμα συστατικά του Love Milk και έσπευσε στην κουζίνα της να το απολαύσει και να το δοκιμάσει σε νόστιμες και θρεπτικές συνταγές, που μοιράζεται μαζί μας.

Φυσική πηγή ασβεστίου, βιταμίνης Β12 και πρωτεϊνών, το Love Milk της ΜΕΒΓΑΛ έχει διάρκεια ζωής 35 ημέρες και απευθύνεται σε εσάς που ζείτε μια γρήγορη και απαιτητική καθημερινότητα, αλλά φροντίζετε με αγάπη το σώμα και την υγεία σας.

Με την ίδια αγάπη σχεδιάσαμε κι εμείς το γάλα Love Milk, το λέει και το όνομά του,  και σας το προσφέρουμε σε μοντέρνα πρακτική συσκευασία και σε δύο τύπους, πλήρες με 3,5% και ελαφρύ με 1,5% λιπαρά, για να μην το στερείστε ό,τι διατροφή κι αν κάνετε.

Γάλα Love Milk, από τη ΜΕΒΓΑΛ με αγάπη!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ