Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΓΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ: ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Την ικανοποίησή του για τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Καπιτώλιο εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πατριάρχη, στο πλαίσιο του μεσημεριανού γεύματος που παρέθεσε η πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Λίγο αργότερα, ο κ. Μενέντεζ σημείωσε σε ανάρτηση του στον λογαριασμό της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας στο Twitter: «Είχα την τιμή να καλωσορίσω μαζί με τους συναδέλφους μου τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι τον θαυμασμό μας για τη δέσμευσή του στην ειρήνη και στη συνεργασία και αισθάνομαι εμπνευσμένος από την παγκόσμια ηγεσία του στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στην υπεράσπιση του διαθρησκευτικού διαλόγου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ