Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
x

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ (VID)

Ο Ρουβίκωνας έκανε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ ανακοίνωσε εξέδωσε και ο αναπληρωτής υπουργός.

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε - Αντιδράσεις για τη δήλωση Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»

Συγγνώμη Πέτσα για το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» (video)

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσήχθησαν τρία άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο Ρουβίκωνας έκανε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», έγραψε ο κ. Πέτσας στο Twitter.

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση:

«<<Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει>>

Την Τρίτη 13/9 ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τηλεοπτικής εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος σχετικά με τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο, απάντησε με τον πλέον κυνικό τρόπο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εχθρική στάση της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνική βάση.

Συγκεκριμένα, ο προβληματισμός που τέθηκε αφορούσε τη μετατροπή από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο που καλείται να κάνει ο απλός κόσμος, ο καθένας από εμάς. Για δεύτερη φορά. Αφού έχουμε ήδη προχωρήσει σε εγκατάσταση φυσικού αερίου ως την καλύτερη και πιο οικονομική λύση ενέργειας όπως παρουσιαζόταν πριν κάποια χρόνια.

Κάποιες ώρες αργότερα άρχισε η κατακραυγή για την απαράδεκτη αυτή δήλωση. Ο ''άριστος'' αναπληρωτής Υπουργός προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμαμάζευτα. Όλοι εμείς όμως, ο κόσμος της βάσης, που καλούμαστε να προσαρμοστούμε με άνισους όρους στις εκάστοτε συνθήκες κρίσης, ξέρουμε και να απαντάμε και να αντιστεκόμαστε όταν απειλούμαστε, και καλά θα κάνουν όλοι όσοι νομίζουν ότι είναι βασιλιάδες στα ανάκτορα ή ότι καλύπτονται λόγω της κυβερνητικής τους θέσης να προσέχουν περισσότερο όταν μας εκβιάζουν. Ειδικά όταν όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις εξοντωτικές συνθήκες στις οποίες ζούμε, ενώ τα μόνα πραγματικά μέτρα που παίρνουν απέναντι στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται είναι μονάχα για την κλίκα τους, απολαμβάνοντας πάντα τα προνόμια της εξουσίας τους.

ΠΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ»

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ