Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΙΧ

Σημειωτόν και με... σταμάτα-ξεκίνα κινούνται τα αυτοκίνητα από τον κόμβο της Περιφερειακής με τη ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών - Η εικόνα στη Χαλκιδική

Δεν... κρατιούνται οι Θεσσαλονικείς για την εκδρομή τους το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική, σε αναζήτηση ανάσας δροσιάς στις παραλίες της εξαιτίας του αφόρητου καύσωνα που πλήττει εδώ και μέρες τη χώρα μας.

Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες οχήματα κινούνται στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και την ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και στους δύο αυτοκινητοδρόμους.

Συγκεκριμένα, σημειωτόν και με... σταμάτα-ξεκίνα κινούνται τα αυτοκίνητα από τον Τούνελ της Τούμπας και τον κόμβο της Περιφερειακής με τη Μουδανιών, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη. Οι εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες συνεχίζονται έως και τον κόμβο Ρυσίου. Σαφώς καλύτερη είναι η εικόνα στην ανηφόρα της Καρδίας.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, ρεύμα προς ανατολικά, ιδίως μέχρι τη διασταύρωση Αεροδρομίου.

Σε ό,τι αφορά τους δρόμους της Χαλκιδικής, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στα... γνωστά σημεία: στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, στη διασταύρωση της Γερακινής καθώς και στο φανάρι της Νικήτης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ