Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Η 31Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ NEW YORK COLLEGE

Στους αποφοίτους απένειμαν τα πτυχία ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι των συνεργαζομένων ξένων κρατικών πανεπιστημίων στην 31η Τελετή Αποφοίτησης.

Με φόντο την Ακρόπολη και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, πραγματοποιήθηκε η 31η Τελετή Αποφοίτησης του New York College (NYC) την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αποφοίτους, και με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και εποπτεύοντα τον Ιατρό Παναγιώτη Ευσταθίου, επικεφαλής του Επιχειρησιακού Κέντρου Περιφέρειας Αττικής, προέδρου της Ελλ. Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα Υγείας και Διευθυντή του MSc του NYC στη Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας.

Όπως επισημαίνεται, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς οι απόφοιτοι παρέλαβαν  τα πτυχία τους, Bachelor, Master και ΜΒΑ, παρουσία αγαπημένων τους προσώπων καθώς και εξεχόντων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Κύριος ομιλητής (keynote speaker) στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης ήταν ο Δρ. Θεοκλής Ζαούτης, MD, MSCE, Ph.D, Καθηγητής Παιδιατρικής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,  Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας του UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA (Η.Π.Α.) και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας και Έρευνας Αποτελεσμάτων (CLEO) – o δε Πρύτανης του NEW YORK COLLEGE Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, πρώην διευθυντής του Executive MBA και του MSc in HRM του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΟΕΕ), ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.Θερμά συγχαρητήρια και ευχές προς τους αποφοίτους για καλή σταδιοδρομία απηύθυναν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, οι οποίοι εξήραν την προσπάθειά τους, αλλά και το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το NYC: ο Ιατρός Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας–Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, και ο αν. Καθηγητής του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής, υποψήφιος πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) και πρ. Υπουργός Παιδείας.

Στους αποφοίτους απένειμαν τα πτυχία ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι των συνεργαζομένων ξένων κρατικών Πανεπιστημίων επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την άψογη συνεργασία τους με το NYC και τη δέσμευσή τους για ποιοτικές πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού κύρους στην αγορά εργασίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., αφού ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, τους υπενθύμισε την ρήση του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον περίφημο λόγο του προς τους νέους, στην Πνύκα στις 7 Οκτωβρίου 1838, όπου τους προέτρεψε: «ΣΚΛΑΒΩΘΗΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ