Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΖΗΤΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Χιλιοπαιγμένη τακτική που πλέον δεν πείθει, χαρακτηρίζει ο Περιφερειάρχης, το γεγονός πως η κυβέρνηση επικαλείται διαρκώς την τρόικα ως δικαιολογία.

Συνάντηση με εκπροσώπους σχολών οδηγών της Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της καθυστέρησης στη διεξαγωγή την εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως «η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο» και απηύθυνε κάλεσμα προς την κυβέρνηση ώστε να δώσει «άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει».

Αναλυτικά η δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας:

«Η θέση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι ξεκάθαρη. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται. Δημιουργείται κοινωνική αναστάτωση, με δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις. Ως Περιφέρεια έχουμε ζητήσει από την Κυβέρνηση να δώσει λύση στο ζήτημα. Η συνεργασία της ΠΚΜ με τις σχολές οδηγών, αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των υπαλλήλων στις Διευθύνσεις Μεταφορών της ΠΚΜ μάς έχει επιτρέψει μέχρι σήμερα να λειτουργούμε επαρκώς, υπό πολύ αντίξοες συνθήκες. Η κατάσταση όμως πλέον έφτασε στο απροχώρητο. Ζητώ από την Κυβέρνηση γι’ ακόμη μια φορά να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Δεν είναι δυνατό να ταλαιπωρούνται χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας της Κυβέρνησης, ούτε να καταστρέφονται οικονομικά οι ιδιοκτήτες των σχολών οδηγών. Ζητώ άμεσα και με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις να δοθεί συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα. Έχουμε στείλει σειρά εγγράφων και θα το επαναλάβουμε και σήμερα, ενώ και προσωπικά θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να επικαλείται διαρκώς την τρόικα ως δικαιολογία. Είναι τακτική χιλιοπαιγμένη και δεν πείθει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ