Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
x

«ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ» - Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΜΑΛΕΝΑ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ

Η κατηγορούμενη φέρεται να λέει ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα παιδιά της και ότι νιώθει ότι αδικείται με το πώς παρουσιάζεται.

Την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας κατηγορείται πλέον για τους θανάτους όλων των παιδιών της, με τον Όθωνα Παπαδόπουλο να λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς η ένδειξη ή υπόνοια είναι αρκετή προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της είπε: «Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνα της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα παιδιά της, βίωσε την απώλειά τους και τώρα έρχεται στη θέση της κατηγορούμενης για τον θάνατό τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ