Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΜΕ 400 ΤΟΝΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΑΤΙ ΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο δήμος προχώρησε στην προμήθεια με στόχο μεταξύ των άλλων τη διανομή του αλατιού σε σχολικές μονάδες και την προετοιμασία ενόψει πιθανού νέου χιονιά.

Στην προμήθεια 400 επιπλέον τόνων αλατιού αποχιονισμού προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο τον ανεφοδιασμό των σχολικών μονάδων, των Δημοτικών Κοινοτήτων και των σημείων από τα οποία μπορούν να προμηθεύονται οι δημότες, καθώς και με στόχο την προετοιμασία ενόψει πιθανών νέων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, όλες οι Κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και τα επιλεγμένα σημεία στα οποία τοποθετούνται σάκοι με αλάτι έχουν ανεφοδιαστεί επαρκώς και υπάρχει πρόβλεψη για τη συνέχιση της διανομής αλατιού, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, υποστηρίζει ο δήμος.

Παράλληλα, συνεργεία του δήμου με δυο ειδικά οχήματα αποχιονισμού μικρότερων διαστάσεων έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό των πιο στενών δρόμων, οι οποίοι εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα από την πρόσφατη χιονόπτωση, σε περιοχές όπως η Άνω Πόλη, οι 40 Εκκλησιές, το Επταπύργιο και η Τριανδρία.

Σύμφωνα με τον δήμο, τα συνεργεία καθαριότητας έχουν προχωρήσει στον αποχιονισμό των αύλειων χώρων σε σχολικά συγκροτήματα και στη δημιουργία διαδρόμων ασφαλούς προσέλευσης των μαθητών.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου θα συνεχίσουν το έργο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με στόχο την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της πόλης και την αποτροπή νέων προβλημάτων» καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ