Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Και στα δύο καταστήματα λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών, κ.α.

Με δύο νέα καταστήματα κλείνει τη χρονιά η εταιρεία Μασούτης, το ένα στην Πάτρα και το άλλο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα υποδέχτηκαν τους καταναλωτές την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 με διακριτικές διαδικασίες έναρξης αφού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προτεραιότητα έχει πάντα για την εταιρεία Μασούτης η τήρηση κανόνων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών.

Το νέο κατάστημα στην Πάτρα βρίσκεται ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, οδός Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’ & Κανακάρη 138, αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα σε 410  τ.μ. χώρο πώλησης. Στο κατάστημα λειτουργούν 4 ταμεία και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό.

Το κατάστημα στην Παραμυθία βρίσκεται στην οδό: 49 Προκρίτων 1, αναπτύσσεται σε 650 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο και διαθέτει άνετο χώρο πάρκινγκ. Στο κατάστημα λειτουργούν 4 ταμεία και απασχολεί 27 άτομα προσωπικό.

Και στα δύο καταστήματα λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία.

Στο κατάστημα της Πάτρας λειτουργεί, επιπλέον, αρτοπωλείο με φρεσκοψημένο ψωμί και τμήμα έτοιμου φαγητού με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Τα καταστήματα ξεκίνησαν δυναμικά την λειτουργία τους με πολλές προσφορές, δώρα και μοναδικές τιμές. Ο χαρακτήρας των σύγχρονων καταστημάτων Μασούτη αναδεικνύεται μέσα από αυτά τα καταστήματα και κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη με τη ξεχωριστή ζεστή, ανθρώπινη και φιλική ατμόσφαιρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ