Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΜΑΛΑΜΑ: ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεσες και μόνιμες προσλήψεις για την ενίσχυση του δικτύου των ΕΛΤΑ.

«Η κυβέρνηση εδώ κι ένα χρόνο έχει βάλει στόχο τη διάλυση των Ελληνικών Ταχυδρομείων και την υποβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών της Χαλκιδικής» αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κυριακή Μάλαμα.

Η κ. Μάλαμα τονίζει πως «παρόλο που μία σύγχρονη οικονομία απαιτεί ισχυρές ταχυδρομικές υπηρεσίες, που θα υποστηρίζουν τους νέους τρόπους συναλλαγών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύει να παραδώσει τον κλάδο των ταχυδρομικών υπηρεσιών αποκλειστικά σε ιδιώτες, παραβιάζοντας ακόμα και την θεσμική υποχρέωση του κράτους για διασφάλιση της καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας».

«Τελευταίο "θύμα" αυτής της πολιτικής» προσθέτει η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ «το ταχυδρομικό κατάστημα της Ιερισσού. Είναι πρωτάκουστο να αφεθεί η πρωτεύουσα του Δήμου Αριστοτέλη, αλλά και συνολικά η Ανατολική Χαλκιδική, χωρίς ταχυδρομικό κατάστημα. Καλούμε την κυβέρνηση να αλλάξει πορεία, έστω και τώρα και να προχωρήσει σε άμεσες και μόνιμες προσλήψεις για την ενίσχυση του δικτύου των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπόλογη απέναντι στους πολίτες της Χαλκιδικής» καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ