Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΜΑΚΡΟΝ: ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε ανακοινώσει από τις 12 Ιουλίου ότι θα υπάρξει τρίτη δόση εμβολίου για τους πιο ηλικιωμένους και τους πιο ευάλωτους.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του προετοιμάζεται να οργανώσει εκστρατεία εμβολιασμού για μια τρίτη επαναληπτική δόση εμβολίου κατά της covid-19 μετά το τέλος των θερινών διακοπών από τον Σεπτέμβριο «για τους πιο ευάλωτους και τους πιο ηλικιωμένους».

«Ναι, φαίνεται ότι θα χρειαστεί μια τρίτη δόση, όχι για όλους αμέσως αλλά σε κάθε περίπτωση για τους πιο ηλικιωμένους και τους πιο ευάλωτους (...) σε αυτό το στάδιο, αλλά σε κάθε βήμα μαθαίνουμε», εξήγησε ο Μακρόν σε βίντεο που τράβηξε μόνος του στο κάστρο Μπεργκανσόν, τη θερινή κατοικία των Γάλλων προέδρων, και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Μακρόν είχε ανακοινώσει ήδη από τις 12 Ιουλίου ότι θα υπάρξει τρίτη, αναμνηστική δόση εμβολίου κατά της covid-19 για τους πιο ηλικιωμένους και τους πιο ευάλωτους, κάτι που θα πράξουν και άλλες χώρες μεταξύ των οποίων και το Ισραήλ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ