Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΑΙΚΛ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ «ΜΠΑΜΠΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ «ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, ένα δώρο στον γραπτό λόγο και παντοτινός φίλος», ανέφερε στο αντίο της, η Νία Βαρντάλος.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 94 ετών, ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Μάικλ Κόνσταντιν.

Ο ηθοποιός, που όλοι θυμόμαστε ως μπαμπά της Νία Βαρντάλος στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» έφυγε γαλήνια από φυσικά αίτια, στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια, ενώ αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Μάικλ Κόνσταντιν γεννήθηκε στο Ρίντινγκ το 1927, γιος Ελλήνων μεταναστών, και ο πατέρας του ήταν εργάτης σε χαλυβουργείο. Το 1946 αποφοίτησε από το γυμνάσιο και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, και έπειτα στην Καλιφόρνια, για να κυνηγήσει μια καριέρα στην υποκριτική.

Ο τελευταίος του ρόλος επί της μεγάλης οθονης ήταν το σίκουελ του MBFGW, το 2016.

Η Νία Βαρντάλος απέτισε φόρο τιμής στον κινηματογραφικό της πατέρα με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, ένα δώρο στον γραπτό λόγο και παντοτινός φίλος», ξεκινάει η κ. Βαρντάλος και συνεχίζει: «Η εμπειρία της συνεργασίας μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον Γκας. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ