Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ 100% ΔΕΔΟΜΕΝΟ

Ο πρώην υπουργός δήλωσε πως «λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήταν δύσκολο να γίνουν πριν από το καλοκαίρι και αυτό είναι εμπόδιο».

Την πεποίθησή του ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

«Πάμε φουλ για εκλογές, τις οποίες θεωρώ δεδομένες  100% και είναι  κάτι για το οποίο έχουμε συζητήσει ήδη στο κόμμα», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status.

Σε ερώτηση σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής τους ο πρώην υπουργός δήλωσε πως «λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήταν δύσκολο να γίνουν πριν από το καλοκαίρι και αυτό είναι εμπόδιο».            

Σε ερώτηση αν αυτό το ενδεχόμενο είναι καλό, απάντησε πως  «είναι δύσκολο να πει ευθαρσώς τη γνώμη του» σημειώνοντας με  νόημα πως «αν ο Γ Παπανδρέου έκανε εκλογές το 2009  τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ, αφού τότε κατέστη σαφές ότι υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στη χώρα. Και σήμερα  έχουμε μια κυβέρνηση  και ένα πολιτικό σύστημα διατεταγμένα με προοπτική  ανάπτυξης, ενώ πάμε για ύφεση 5-10%».         

Ο Ανδρέας Λοβέρδος  ξεκαθάρισε ότι «υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το κονδύλι για τους επιστήμονες και θα πρέπει ο κ Βρούτσης να δώσει πειστικές απαντήσεις , κατά πόσο και αν θα μπορούσε να γίνει η καταβολή των ποσών με άλλη διαδικασία. Είναι εκτεθειμένη η κυβέρνηση" τόνισε ενώ όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης τον διαβεβαίωσε ότι και με το νέο τρόπο καταβολής των χρημάτων αυτά θα καλυφθούν από τα προγράμματα ΕΣΠΑ      
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ