Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΓΙΑ NOVARTIS: AΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ

Επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, απονενοημένες ενέργειες δεν μπορούν να με αγγίξουν, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

«Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία», δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τη διαβίβαση της δικογραφίας για τον ίδιο στη Βουλή από την Εισαγγελέα Διαφθοράς για την υπόθεση Novartis, προκειμένου να παρασχεθεί άδεια για άσκηση δίωξης για το αδίκημα της δωροδοκίας.

«Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας που γίνεται σε βάρος μου είναι, προφανώς, η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας "Νοβάρτις"», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι: 

«Επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι απεγνωσμένες και απονενοημένες ενέργειες δεν μπορούν να με αγγίξουν. Όμως όσες και όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους, όπου και όπως αρμόζει». 

«Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία. Τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό.Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή για το νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες χωρίς προνόμια και προσχήματα», καταλήγει ο κ. Λοβέρδος. 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ