Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει την εμπλοκή πολιτικών προσώπων «σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα» ως «κυλώνειο άγος για τη χώρα μας».

«Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία», επισημαίνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του για την πολύκροτη υπόθεση ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς τις επτά μηνύσεις, που έχω ασκήσει κατά των ψευδομαρτύρων της πολιτικής σκευωρίας «Novartis», κουκουλοφόρων και μη, καθώς και τις τρεις σχετικές με αυτή τη δυσώδη υπόθεση αγορεύσεις μου στην Ολομέλεια της Βουλής. Στις μηνύσεις και τις αγορεύσεις μου καταγράφονται ξεκάθαρα τα γεγονότα και σκιαγραφούνται οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης. Εξηγήσεις θα δώσουν αυτοί και μόνον αυτοί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει:

«Όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα που αποτελεί, όπως από την πρώτη στιγμή είχα εξαγγείλει, κυλώνειο άγος για τη χώρα μας, θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ