Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΛΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ «ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ» (VID)

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε όσα αποκάλυψαν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον για τη μάχη που έδινε.

Συγκινούν τα όσα αποκάλυψε για την Φώφη Γεννηματά ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης και δείχνουν ένα μόνο μέρος από την τεράστια εσωτερική της δύναμη και τη γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένειά της όλα αυτά τα χρόνια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Λιάνης, ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος από την απώλεια της κυρίας Γεννηματά μίλησε στον ANT1 για τα όσα του αποκάλυψαν άνθρωποι από τον πολύ στενό κύκλο της. «Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητά της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και έλαβε τις αποφάσεις της όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά».

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάνης, η Φώφη Γεννηματά «περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα».

«Είναι “άνανδρο” κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με “σύνθημα” ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης», τόνισε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ