Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

ΛΑΡΙΣΑ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αν και η σημερινή μέρα είναι μια σημαντική στην ιστορία της ομάδας λόγω του πρωταθλήματος του 1988, ένας θάνατος πάγωσε τους βυσσινί.

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών, ο Γιάννης Ίτσας, ένας από τους πλέον εμβληματικούς οπαδούς της ΑΕΛ, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα της Λάρισας, αλλά και ολόκληρη την πόλη.

Την ώρα που οι βυσσινί γιόρταζαν την 33η επέτειο για την κατάκτηση του μοναδικού τίτλου επαρχιακής ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένας φανατικός οπαδός της ομάδας έφυγε από τη ζωή, παγώνοντας τους οικείους του, αλλά και όλη την οικογένεια της ΑΕΛ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η 33η επέτειος κατάκτησης του κορυφαίου τίτλου από την ΑΕΛ, επιφύλασσε σε όλους μας μία θλιβερή εξέλιξη, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης Ίτσας, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της “βυσσινί” κερκίδας.

Από την παιδική του ηλικία ταυτίστηκε με τη διαδρομή της αγαπημένης μας ομάδας, πρώτα σαν ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής και στη συνέχεια σαν ηγετικό στέλεχος του οπαδικού κινήματος.

Ασυμβίβαστος, με έντιμη κριτική παρουσία, μα πάνω απ’ όλα με παροιμιώδη αγάπη, στα όρια της λατρείας, για την ΑΕΛ, την ομάδα της καρδιάς του.

Σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέτει την απέραντη θλίψη του για την αποδημία του Γιάννη Ίτσα και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ