Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
x

ΛΑΡΙΣΑ: 18ΧΡΟΝΗ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΒΑΓΟΝΙ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ

Η 18χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της προσπάθησε να πηδήξει από την οροφή βαγονιού σε άλλο βαγόνι,ωστόσο χτυπήθηκε από ρεύμα

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μία 18χρονη από τη Λάρισα που χτυπήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του ΟΣΕ, όταν επιχείρησε να πηδήξει από το ένα βαγόνι του τρένου στο άλλο.

Η κοπέλα παραμένει διασωληνωμένη στο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση από ομάδα χειρουργών και ορθοπεδικών.

Σημειώνεται ότι η 18χρονη προσπάθησε να πηδήξει από την οροφή βαγονιού σε άλλο βαγόνι. Στο άλμα που επιχείρησε, χτυπήθηκε από το ρεύμα γιατί έφτασε πολύ κοντά στις εναέριες γραμμές που είναι ηλεκτροφόρες με ρεύμα 25.000 volt, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Το ατύχημα έγινε την Τετάρτη όταν η 18χρονη βρισκόταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο της Λάρισας. Όταν συνέβη το περιστατικό, μαζί της ήταν κι ένας νεαρός που είναι όμως καλά στην υγεία του. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ