Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΛΑΜΙΑ: ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ

Άγνωστος αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα οκτώ μωρά της σκύλας του. Τα έκλεισε σε σακούλα και τα πέταξε σε ρέμα. Δύο εξ' αυτών έχασαν τη ζωή τους.

Άγνωστος αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα νεογέννητα μωρά της σκύλας του, κλείνοντάς τα σε σακούλα και πετώντας τα σε παλιό ρέμα στο ύψος του ICE στη Βόρεια Λαμία.

Σύμφωνα με το «lamiareport», λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, διερχόμενο αυτοκίνητο από την Αμφιθέα και κινούμενο προς το ICE, σταμάτησε λίγο πριν τη διασταύρωση στο ύψος που υπάρχει ένα μικρό πέρασμα νερών και έχει φτιαχτεί ειδικό φρεάτιο (σα γεφυράκι). Ο λόγος ήταν μια χελώνα που προσπαθούσε να περάσει το δρόμο και ήταν εκτεθειμένη στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό κατέβηκε από το όχημα για να βοηθήσει τη χελώνα, άκουσε όμως το κλαψούρισμα από τα μωρά που ο δολοφόνος τα είχε τυλίξει σε μια μπλε νάιλον σακούλα και τα είχε πετάξει μέσα στο φρεάτιο κάτω από πυκνά βάτα. Η προσέγγιση στο σημείο ήταν αδύνατη με γυμνά χέρια και χωρίς σκάλα, για αυτό οι άνθρωποι κάλεσαν την πυροσβεστική, που ανταποκρίθηκε αμέσως.

Δύο πυροσβέστες κατέβηκαν στην τρύπα και με προσοχή έβγαλαν τα νεογέννητα στο ύψος του δρόμου. Δυστυχώς από τα οκτώ κουτάβια, τα δύο ήταν ήδη νεκρά, ενώ και τα υπόλοιπα αδερφάκια τους ήταν εξαντλημένα.

Το ζευγάρι επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα, που απευθύνει έκκληση προς όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει ώστε να σωθούν οι αθώες ψυχές που κάποιος τόσο βίαια ήθελε να σκοτώσει.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ