Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
x

ΚΡΗΤΗ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Ηράκλειο αναμένεται να προσδιορίσει η ιατροδικαστική εξέταση

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου των δύο ηλικιωμένων στα Βορίζια του δήμου Φαιστού, στην Κρήτη βρίσκεται η οικογένεια, και οι συγχωριανοί τους. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό ανήμερα των Χριστουγέννων μέσα στην μονοκατοικία που ζούσε όλα τα χρόνια του κοινού τους βίου.

Διαβάστε: Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό από αναθυμιάσεις από μαγκάλι

Ο 89χρονος που φρόντιζε την 91χρονη κατάκοιτη σύζυγό του, δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες. Μια γειτόνισσα η οποία τους αναζήτησε θέλοντας να τους προσφέρει ένα πιάτο φαΐ, ανήμερα των Χριστουγέννων, ανησύχησε όταν δεν απάντησαν στα καλεσματά της. Αμέσως κάλεσε τον εγγονό του ζευγαριού που μένει εκεί κοντά ο οποίος έσπασε την πόρτα της εισόδου. Το θέαμα ήταν τραγικό. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στο μπροστινό δωμάτιο και η σύζυγός του στο διπλανό δωμάτιο, όπως μεταφέρει η ertnews. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ένα μαγκάλι με κάρβουνα το οποίο δεν αποκλείεται να προκάλεσε τον θάνατο του ζευγαριού. Πάντως ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σπίτι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο θάνατος του ζευγαριού να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Γι’ αυτό και όλοι, μεταξύ αυτών και οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού που διενεργούν την προανάκριση περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Για ένα αγαπημένο ζευγάρι έκαναν λόγο συγγενείς και συγχωριανοί που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει 10 παιδιά τα οποία όμως μένουν μακριά από το χωριό και ήταν δύσκολο να έχουν την ευθύνη της καθημερινής φροντίδας του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ