Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ - «ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου ενώ σύμφωνα με πηγές του κόμματος δεν έχει εμβολιαστεί.

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου, στις 17 Σεπτεμβρίου. Πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε χθες, και πήγε στον «Ευαγγελισμό». Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ πηγές του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στο MEGA Σαββατοκύριακο για την μάχη ζωής που δίνει ο βετεράνος πολιτικός του κέντρου.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο Γιώργος Μπουλμπασάκος ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει εάν ο κ. Λεβέντης είναι εμβολιασμένος.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ