Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Η πρωτεύουσα ήδη από χθες Μεγάλη Πέμπτη έχει... αδειάσει, καθώς περισσότερα από 95.000 οχήματα είχαν περάσει από τις εθνικές οδούς

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα με τους Αθηναίους να εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ με αεροπλάνα, τρένα, πλοία, λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Η πρωτεύουσα ήδη από χθες Μεγάλη Πέμπτη έχει... αδειάσει, καθώς περισσότερα από 95.000 οχήματα είχαν περάσει από τις εθνικές οδούς ενώ σήμερα αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, μέχρι τις 20.00 το βράδυ είχαν περάσει από την εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, 55.000 αυτοκίνητα και από την εθνική Αθηνών- Λαμίας, μέχρι τις 21.00, περίπου 43.000 αυτοκίνητα.

Αυξημένη είναι και η κίνηση και στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ έχουν ενισχύσει τα δρομολόγιά τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είχε αυξήσει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.

Επί ποδός θα είναι η Τροχαία και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, που αναμένεται ότι θα κορυφωθεί η έξοδος. Ενώ οι τελευταίοι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα το Μεγάλο Σάββατο μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

 Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ