Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΚΟΠΤΣΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ

Σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργείου Παιδείας δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης.

Δεν θα λειτουργήσει αύριο η τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ