Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

«Ο Ανδρουλάκης θα μιλήσει με όλους (σ.σ. τους υποψήφιους), αλλά το κύριο κάλεσμα είναι προς τον κόσμο, να συμμετέχουν», τόνισε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας γιατί υπάρχουν πιο άξιοι συνάδελφοι από εμένα σε αυτή την προσπάθεια» ξεκαθάρισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Κανένας μας δεν περίμενε αυτή την μεγάλη συμμετοχή, άρα είναι ένα μήνυμα προς όλους μας και είναι και η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχουμε και την επόμενη Κυριακή και πρέπει να ολοκληρωθεί το μήνυμα της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας, ψηφίζοντας Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε στην ελληνική κοινωνία είναι έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό. Οι 4 σύντροφοί μας που δεν μπόρεσαν να πάνε στον 2ο γύρο, έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και συνετέλεσαν στο να έρθει αυτός ο κόσμος. Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει με όλους (σ.σ. τους υποψήφιους), αλλά το κύριο κάλεσμα είναι προς τον κόσμο, να συμμετέχουν» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ