Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η βασική δομή της κυβέρνησης δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές καθώς κρίνεται πως αυτή έχει ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Προ των πυλών φαίνεται πως είναι οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, αφού αύριο όλα δείχνουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αύριο το μεσημέρι αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις

Η βασική δομή της κυβέρνησης δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές καθώς κρίνεται πως αυτή έχει ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κυρίως τον τελευταίο χρόνο, αρχής γενομένης από τον Έβρο τον περασμένο Φεβρουάριο, την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοιού.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξουν μετακινήσεις υπουργών σε άλλα χαρτοφυλάκια, ίσως και έξοδος για κάποιους από το κυβερνητικό σχήμα.

Παράλληλα αναμένεται να αναγνωριστεί η συνεισφορά κάποιων υφυπουργών για την αντιμετώπιση προβλημάτων στον τομέα τους, με την αναβάθμιση τους.

Ταυτόχρονα αναμένεται και η είσοδος αρκετών μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως σε θέσεις υφυπουργών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ