Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΚΚΕ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ SMS ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι τα μηνύματα αυτά παραπέμπουν σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ σύμφωνα με την οποία μέλη του κυβερνώντος κόμματος δέχονται SMS για να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ με δική του τοποθέτηση τονίζει πως συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με δικά του μέλη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Περισσό σχετικά SMS έχουν δεχθεί βουλευτές αλλά και μέλη της Κ.Ε του ΚΚΕ. Παράλληλα το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι τα μηνύματα αυτά παραπέμπουν σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, ούτε μας απασχολεί για το πώς ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει τις εσωκομματικές του εκλογές. Άλλωστε είναι διαδικασίες που τις δανείστηκε από τους «μετρ» του είδους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, ο εκφυλιστικός έως γελοίος χαρακτήρας αυτών των διαδικασιών φτάνει μέχρι του σημείου να στέλνονται επανειλημμένα και ενοχλητικά μηνύματα σε κινητά μελών και στελεχών του ΚΚΕ, ακόμη και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές, για να ψηφίσουν για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας μάλιστα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν. Να το χαίρονται αυτό το "απαύγασμα της δημοκρατίας" και τις δήθεν «σύγχρονες διαδικασίες» που καμία σχέση δεν έχουν με την ουσιαστική και πραγματική συμμετοχή του λαού στην κοινωνική και πολιτική ζωή», τονίζεται σε δημοσίευμα του πόρταλ του ΚΚΕ, 902.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ