Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΐΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Το κυβερνητικό κλιμάκιο, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη ενώ θα πραγματοποιήσει και αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρίσκεται αύριο, Τρίτη 3 Αυγούστου, στην Πάτρα, προκειμένου -σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση- να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά στην Αιγιάλεια καθώς και αξιολόγηση για τα απαιτούμενα μέτρα αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον γενικό γραμματέα υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, τον γενικό γραμματέα φυσικού περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνο Αραβώση και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια, στις 9:30, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, δημάρχων της περιοχής, της ηγεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας και υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας. Θα ακολουθήσει αυτοψία σε πληγείσες περιοχές.

Διαβάστε ακόμη: Πάνω από 3.000 στρέμματα οι καμένες περιοχές στην Αχαΐα
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ