Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ: Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση του για την πυρκαγιά στην Αχαία μας προκαλεί να να θυμηθούμε το Μάτι»

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, που ανέφερε ότι "όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, είτε με δηλώσεις αυτοθαυμασμού είτε με σέλφι από παραλίες", προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση του για την πυρκαγιά στην Αχαία μας προκαλεί να να θυμηθούμε το Μάτι, καθώς και το θέατρο που έπαιζε για να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του».

Οι κυβερνητικές πηγές με αφορμή φωτογραφία του πρωθυπουργού σε δημόσια παραλία με πολίτες, υπενθυμίζουν ότι ο κ. Τσίπρας μετά την τραγωδία στο Μάτι είχε πάει διακοπές με ιδιωτική θαλαμηγό.

Τέλος οι κυβερνητικές πηγές καλούν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τη φθηνή αντιπαράθεση, εκμεταλλευόμενος τις καταστροφές που προκάλεσε μια πυρκαγιά.

Αναλυτικά οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν:

"Η κοινωνία απεχθάνεται την κομματική αντιπαράθεση, τη στιγμή που συμβαίνει μια φυσική καταστροφή.

Και δεν είχαμε κανένα σκοπό να απαντήσουμε στον κ. Τσίπρα αν δεν προκαλούσε με αυτό τον απολύτως ευτελή τρόπο.

Επειδή μας προκαλεί λοιπόν να θυμηθούμε το Μάτι, του θυμίζουμε ότι δεν εγκαλείται μόνο για την απαράδεκτη διαχείριση με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψης και την ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών και το θέατρο που έπαιζε μαζί και το ίδιο βράδυ και τις επόμενες μέρες μαζί με τους υπουργούς του,  για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους.

Μιλώντας δε για φωτογραφία του Πρωθυπουργού σε δημόσια παραλία με πολίτες, αυθόρμητα το μυαλό όλων πηγαίνει στις διακοπές του ύστερα από την τραγωδία, σε ιδιωτική θαλαμηγό. Αν έχει λοιπόν να πει κάτι για να ασκήσει κριτική στον τρόπο διαχείρισης, ας το κάνει. Ας σταματήσει όμως τη φθηνή αντιπαράθεση, εκμεταλλευόμενος τις καταστροφές που προκάλεσε μια πυρκαγιά.

ΥΓ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην καταστροφή, οι πραγματικοί αριθμοί έχουν μικρή σημασία. Έτσι λοιπόν τα 5.000 στρέμματα που κάηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το μισό της Αχαΐας των 3.272.000 στρεμμάτων”.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ