Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΥΝΙΚΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ:ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ (VID)

Έτοιμος να σκοτώσει και την πεθερά του ήταν ο μακελάρης του φονικού στην Μακρινίτσα. Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων.

Ανανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, αποκαλύπτει η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, υποστηρίζοντας ότι ο φερόμενος ως δράστης, θα σκότωνε και την πεθερά του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος Ανθή Ανάσογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο λόγος που δεν σκότωσε και την πεθερά του, είναι το παιδί του. Χρειαζόταν να μείνει κάποιος, για να το φροντίζει…

«Είπε ότι εσένα δε σε σκοτώνω -είχε πλήρη συνείδηση εκείνη τη στιγμή- για να μεγαλώσεις το παιδί μου. Που σημαίνει ότι γνώριζε τι έκανε και όχι αυτά που είπε στην ανάκριση ότι δεν θυμάται. Ήξερε ότι σκότωσε την μητέρα του παιδιού του και ήξερε ότι αφήνει την γιαγιά για να μεγαλώσει το εγγόνι του» είπε η δικηγόρος.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα από την Αντιεισαγγελία Λάρισας για να διαπιστωθεί γιατί δεν κινητοποιήθηκαν οι Αρχές για κλειστεί ο κατηγορούμενος σε ψυχιατρική κλινική, ενώ υπήρχαν οι σχετικές γνωματεύσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ