Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Με απόφαση της Φώφης Γεννηματά κοινβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίζονται οι Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Την απόφαση να απομακρύνει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής έκανε γνωστή η Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Όπως ήταν φυσικό, ποικίλες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει στο εσωτερικό του κόμματος, για τους λόγους που η κ. Γεννηματά προέβη σε αυτή την απόφαση, ενώ πολλοί θεωρούν ότι σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η πρόθεση του κ. Λοβέρδου, να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, αλλά και οι διαφωνίες του με την πρόεδρο σχετικά με την στρατηγική και πορεία του κόμματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεννηματά δεν συσχέτισε την απόφαση της με οποιεσδήποτε εσωκομματικές εξελίξεις.

Ο κ. Λοβέρδος από την πλευρά του δήλωσε ότι  «Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ