Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Η FIFA γνωστοποίησε σήμερα στην ΕΠΟ την απόφασή της, βάσει της οποίας ο πορτιέρε της Μπενφίκα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη «γαλανόλευκη».

Την απόφασή της, βάσει της οποίας ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου γνωστοποίησε σήμερα στην ΕΠΟ, η FIFA.

Συγκεκριμένα, βάσει του σκεπτικού του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player's Status Committee της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που έκρινε την υπόθεση, «τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Βλαχοδήμου γίνονται αποδεκτά και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας από την ανακοίνωση της απόφασης».

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της FΙFA, ο Πρόεδρος της EΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος σχολίασε: «Η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε το αυτονόητο καθήκον της απέναντι στην Εθνική Ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, και αφού ακολούθησε την απαιτούμενη διεθνή πρακτική και διαδικασία, έφτασε στο αποτέλεσμα που προσδοκούσε. Ενόψει των προκριματικών του EURO 2020 ενδυναμώνουμε την ομάδα μας με έναν ακόμα παίκτη διεθνούς εμβέλειας και ενισχύουμε το ρόστερ του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εθνικής Ομάδας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ