Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
x

ΚΑΒΑΛΑ: ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΗΝ 31ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ (VID)

Ο 56χρονος δείχνει να προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από την οικογένεια της γυναίκας που τελικά έφτασε στο σημείο να σκοτώσει.

Με μια επιστολή στην οποία εξέφραζε τα έντονα συναισθήματα που είχε αναπτύξει για την 31χρονη Άννα, ο 56χρονος δολοφόνος είχε καταφέρει να προσεγγίσει ερωτικά την άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, μαζί με το ενός έτους παιδί τους, από πυροβολισμούς που δέχθηκαν με σκάγια για αγριογούρουνα στην Καβάλα.

Στην επιστολή που δημοσιεύει το Mega, o 56χρονος κτηνοτρόφος εκφράζει τα συναισθήματα αγάπης που τρέφει για την 31χρονη Άννα και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ζευγάρι, με τον τρόπο που εκείνος το είχε πλάσει στο μυαλό του.

 

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου» γράφει αρχικά στην επιστολή του και συνεχίζει: «Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

Παράλληλα, στην επιστολή του προς την Άννα, ο 56χρονος δείχνει να προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από την οικογένεια της γυναίκας -που βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια- καθώς πίστευε ότι πιθανότατα θα στεκόταν εμπόδιο στον έρωτά τους η διαφορά ηλικίας που είχαν.

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας».

Τραγική ειρωνεία σε όλο αυτό είναι ότι η Άννα και το ενός έτους παιδάκι τους δολοφονήθηκαν από τον άνδρα που -κάποτε- έταζε μια ζωή γεμάτη αγάπη και ευτυχία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ