Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ

Και οι δύο γυναίκες φέρουν αρκετά τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση ενώ δέχονται φροντίδα κυρίως για την αφυδάτωση που υπέστησαν.

Στο νοσοκομείο Κατερίνης παραμένουν για νοσηλεία οι δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, που απεγκλωβίστηκαν από χαράδρα τρεις μέρες μετά που έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Πέτρα Πιερίας.

Σημειώνεται ότι οι γυναίκες αγνοούνταν από τις 23 Μαΐου, ενώ η εξαφάνισή τους δηλώθηκε χθες στο Τ.Α. Παύλου Μελά και βρέθηκαν μετά από τρεις μέρες κατόπιν τηλεφωνήματος που κατάφερε να κάνει η 51χρονη μητέρα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης, Γιώργος Χατζηγεωργίου, μιλώντας στη Voria.gr, τονίζει πως οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Όπως σημειώνει και οι δύο φέρουν αρκετά τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση ενώ δέχονται φροντίδα κυρίως για την αφυδάτωση που υπέστησαν, καθώς δεν είχαν πρόσβαση σε φαγητό και νερό επί τρεις ημέρες.

«Η μητέρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την κόρη. Δέχονται και οι δύο ιατρική και ψυχολογική φροντίδα και νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου», αναφέρει στη Voria.gr ο κ. Χατζηγεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο απεγκλωβισμός τους αποδείχθηκε δύσκολη διαδικασία, καθώς η 51χρονη μητέρα βρέθηκε σε βάθος 100 μέτρων και η 36χρονη 300 μέτρα πιο κάτω και μάλιστα σε ρέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη αντιμετωπίζει κινητικές και νοητικές δυσκολίες και αυτό την δυσκόλεψε στο να επικοινωνεί για την κατάστασή της με τους διασώστες.

Διαβάστε σχετικά - Κατερίνη-Αδερφή οδηγού: Η κατάσταση της ανιψιάς μου είναι χάλια μετά το τροχαίο

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ