Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ «ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ» ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα της οικογένειάς του.

Απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα της οικογένειάς του κατήγγειλε ότι δέχεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδη. 

Με προσωπική δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο κ. Καρυπίδης κάνει λόγο για συνεχείς εκφοβισμούς από «πακιστανικά» τηλέφωνα, μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, αλλά και σε διαδοχική προσπάθεια να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Άρη.

Επίσης, ο κ. Καρυπίδης αναφέρει στη δήλωσή του ότι καταβάλλεται προσπάθεια να τον εμπλέξουν σε πολιτικά παιχνίδι. Τέλος, ανακοίνωσε ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ