Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΤΟ TATOI CLUB

Σχεδόν 20 ημέρες μετά την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, το Tatoi Club δημοσίευσε βίντεο με τη μάχη των ανθρώπων να περιορίσουν τη φωτιά στις εγκαταστάσεις

Η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη κατέκαψε τα πάντα στο διάβα της στις αρχές Αυγούστου, ενώ μέτωπά της απείλησαν αρκετά σημεία και στο Τατόι.

Σήμερα, 20 και πλέον ημέρες μετά, το Tatoi Club δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει από την αρχή την μάχη των ανθρώπων των εγκαταστάσεων με τις φλόγες στην περιοχή.

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη άφησε πίσω της περισσότερα από 68.000 στρέμματα καμένης γης, σπίτια έγιναν στάχτη, ενώ ανυπολόγιστος είναι ο αριθμός από τα ζώα που δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Οι προσπάθειες της πυροσβεστικής και των πολιτών ήταν συγκλονιστικές, ενώ μαζί με τους εθελοντές καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να αποσοβηθεί ότι ήταν δυνατό.

Το Tatoi Club δημοσίευσε βίντεο στο λογαριασμό του στο Youtube, με τις εικόνες να συγκλονίζουν, καθώς παρουσιάζουν σε timelapse όσα έγιναν την 3η Αυγούστου.

Τα πλάνα του βίντεο ελήφθησαν από κάμερες ασφαλείας των εγκαταστέσεων και αποτυπώνουν τη μάχη που δόθηκε με τις φλόγες. Από την αρχή όταν και οι πύρινες γλώσσες βρίσκονταν μακριά και ο κόσμος απομακρυνόταν, μέχρι και το σημείο που οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων άφησαν λάστιχα και μάνικες και άρχισαν να τρέχουν, καθώς η φωτιά έφτασε στο σημείο και στις παρυφές του Tatoi Club, καίγοντας ότι πράσινο υπήρχε.

Το βίντεο με την φωτιά στο Τατόι:

Πηγή: iefimerida
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ