Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
x

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΔΕΘ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2023 (VID)

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρόκειται ποτέ να εγκαινιάσει μουσαμάδες, είπε ο υπουργός Μεταφορών

Ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης εντός του 2023 προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου του υπουργείου στην 85η ΔΕΘ.

Ο υπουργός τόνισε πως οι προσφυγές στη δικαιοσύνη έχουν προκαλέσει καθυστερήσεις, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τον σχεδιασμό που είναι να παραδοθεί ολοκληρωμένο του έργο μέσα στο 2023.

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρόκειται ποτέ να εγκαινιάσει μουσαμάδες».

Σε ό,τι αφορά τον σταθμό Βενιζέλου ανέφερε ότι «αυτό που θέμουμε είναι να ξεκινήσει η απόσπαση, μία διαδικασία που έχει διχάσει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, είναι όμως μία διαδικασία που κρίθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας» και πρόσθεσε ότι τη λειτουργικότητα της διαδικασίας που επιλέχθηκε αποδεικνύει η επανατοποθέτηση των ευρημάτων στον σταθμό Αγίας Σοφίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως έχει αποδειχτεί ότι η πόλη μπορεί να έχει και αρχαία και σύγχρονο μετρό, τονίζοντας ότι "πρέπει να αφήσουμε τη μιζέρια και τον διχασμό».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ