Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ

Τον Ιούλιο του 2022 θα τεθούν σε λειτουργία και οι τρεις σταθμοί του Μετρό στον Πειραιά και το λιμάνι θα συνδέεται με το αεροδρόμιο σε 50 λεπτά.

«Σε έναν περίπου μήνα, στις αρχές Νοεμβρίου, το τραμ θα κινείται στον Πειραιά», ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών, το τραμ θα ξεκάνει από το Φάληρο και θα κάνει κυκλική διαδρομή εξυπηρετώντας όλον τον Πειραιά.

Ανακοινώσε επίσης ότι τον Ιούλιο του 2022 θα τεθούν σε λειτουργία και οι τρεις σταθμοί του Μετρό στον Πειραιά, προσθέτοντας ότι το λιμάνι θα συνδέεται με το αεροδρόμιο σε 50 λεπτά.

Ο υφυπουργός ανέφερε ακόμη ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλέγμα των μέτρων για την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο Αθήνας και τον καθαρό δακτύλιο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός για τη λεωφόρο Κηφισού, και εξετάζονται διάφορα σενάρια, ενώ για τη λεωφόρο Σχιστού επισήμανε πως θα γίνουν πέντε παρεμβάσεις για την αποσυμφόρηση της, κάνοντας λόγο για εθνικής σημασίας έργο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ