Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Μιλώντας από το Ηράκλειο, ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές.

Την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος στις εθνικές εκλογές και πως θα σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, που θα υπηρετήσει τη χώρα και τα συμφέροντα των πολιτών της, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου ολοκλήρωσε την προεκλογική περιοδεία του.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «δεν θα υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε Αλέξης Τσίπρας, εάν δεν υπήρχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και όλοι εμείς οι οποίοι στηρίξαμε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, εθνικής ομοψυχίας για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, να φύγουμε από τα μνημόνια, όπως είχαμε υποσχεθεί, να χτυπήσουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή, να μπορέσουμε να φέρουμε την εθνική συνεννόηση και τελικά η πατρίδα μας να γίνει ένα κέντρο γεωπολιτικής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή».

«Βγήκαμε μεν από τα μνημόνια, αλλά ο ελληνικός λαός ακόμα υποφέρει», παραδέχτηκε και χαρακτήρισε ως «το μεγαλύτερο σφάλμα του πρωθυπουργού ήταν ότι παρασύρθηκε από τον ολετήρα της χώρας», ενώ άσκησε ιδιαίτερη κριτική στη ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δυστυχώς, με αυτή την προεκλογική εκστρατεία έδειξε ότι πρόκειται περί μιας ιταλικής κωμωδίας».

Ακόμη, εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι αξιόλογα στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία έχουν απομακρυνθεί, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τονίζοντας «η δική μας πρόθεση είναι με αυτά τα στελέχη, τα οποία είναι μετριοπαθή, να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε για να καταφέρουμε να υπάρξει μέσα στον επόμενο χρόνο, που φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία κανενός κόμματος, μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, που θα υπηρετήσει τη χώρα και τα συμφέροντα των πολιτών της».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ