Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε τα γραφεία διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo A.E. και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του φορέα, Τάσο Τζήκα.

Επίσκεψη στα γραφεία διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo A.E. πραγματοποίησε, σήμερα το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και τον γενικό διευθυντή της ΔΕΘ Helexpo τόσο για τη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου, όσο και για τις διοργανώσεις που έρχονται, καθώς και την ανάπλαση του συνεδριακού κέντρου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καλαφάτης ανάρτησε το εξής στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πορευόμαστε για τη ΔΕΘ της επόμενης ημέρας. Για ένα νέο, σύγχρονο, εκθεσιακό κέντρο. Για έξι κλαδικές εκθέσεις με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον. Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, που εποπτεύει τη ΔΕΘ, στηρίζει την πορεία της προς την εποχή μετά την πανδημία. Είχα, σήμερα, την ευκαιρία να συζητήσω τα βήματα αυτής της πορείας με τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον γενικό διευθυντή της Helexpo ΔΕΘ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ