Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
x

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 24ΧΡΟΝΗΣ: ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ

Οι Ελβετοί επικοινώνησαν σήμερα το μεσημέρι με τoυς ιατροδικαστές του εργαστηρίου του ΑΠΘ και ενημέρωσαν πως τα αποτελέσματα θα σταλούν το απόγευμα.

Παρατείνεται η αγωνία για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, που αναμένεται να δώσουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι Ελβετοί επικοινώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σήμερα το μεσημέρι με τoυς ιατροδικαστές του εργαστηρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους ενημέρωσαν πως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα όλες οι αναλύσεις. Μόλις ολοκληρωθούν, αναμένεται να σταλούν με μέιλ αργά το απόγευμα σήμερα.

Το πόρισμα από την Ελβετία αναμένεται να μεταφραστεί και να ενσωματωθεί στον φάκελο με όλες τις αναλύσεις που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ για τα φάρμακα και τα ναρκωτικά που είναι γνωστά στην ελληνική αγορά. Ο φάκελος με το τελικό πόρισμα, το οποίο θα είναι ένα θα παραδοθεί στις αρχές το αύριο από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Σημειώνεται πως το δείγμα ούρων της 24χρονης εστάλη στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης προκειμένου να γίνουν οι αναλύσεις για τα επίπεδα αλκοόλης αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ