Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΥΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα είναι πλέον στην υπεράσπισης της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου

Επιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου να αρνείται πως ευθύνεται για το θάνατο της 9χρονος Τζωρτζίνας, υπόθεση για την οποία της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα είναι πλέον στην υπεράσπισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Σε δήλωσή του, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει:

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή απο την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονεις, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ