Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΥΠ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ: Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Ο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θετικού δείγματος κορωνοϊού που βρέθηκε.

«Παραβίασε ο Ρονάλντο το πρωτόκολλο κατά του Covid-19, πηγαίνοντας προς και φεύγοντας από την Πορτογαλία; Ναι, έτσι νομίζω, εάν δεν υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες από τις υγειονομικές αρχές», δήλωσε ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας Βιτσέντσο Σπανταφόρα στη δημόσια τηλεόραση της RAI, όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο γι΄ αυτό που συνέβη με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θετικού δείγματος που βρέθηκε. Ο λόγος για το ταξίδι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η καραντίνα στην Ιταλία ισχύει για 10 ημέρες, τέσσερις λιγότερες από αυτό που ισχύει σε παρόμοιες περιπτώσεις στην Πορτογαλία.

Με αυτό τον τρόπο ο επιθετικός της Γιουβέντους θα έχει μία καλύτερη ευκαιρία για να προλάβει το πρώτο μεγάλο ματς των ομίλων του Champions League με την Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο για τις 28/10.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ