Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

INTERLIFE: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω …αλλιώς». 24 τόνοι έχουν προσφερθεί έως σήμερα τα χρόνια της κρίσης.

Με στόχο τη στήριξη των ανθρώπων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό, η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε, για άλλη μια φορά, στη δωρεά δύο τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια στην περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες της προσφοράς ήταν το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον Έβρο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Χαϊδαρίου και του Δήμου Περιστερίου στην Αττική καθώς και η Δομή Παροχών Αγαθών του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου στη Μακεδονία.

Η πρωτοβουλία αυτή ως δράση αλληλεγγύης και αρωγής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η εταιρεία τα χρόνια της οικονομικής κρίσης με τον αριθμό των τροφίμων να φθάνει σήμερα τους 24 τόνους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ