Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ημερίδα για την ενημέρωση των αιρετών εκπροσώπων της Κεντρικής Μακεδονίας, για τα προγράμματα και τις δράσεις του Πράσινου Ταμείου

Για τα προγράμματα και τις δράσεις του Πράσινου Ταμείου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν οι αιρετοί εκπρόσωποι και τα υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ημερίδας που οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace».

Βασικός ομιλητής της ημερίδας με θέμα «Δραστηριότητες, πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες του Πράσινου Ταμείου - διαχειριστική, οικονομική, τεχνική και χρηματοπιστωτική υποστήριξη των προγραμμάτων του Πράσινου Ταμείου» θα είναι ο Πρόεδρος του Φορέα, Ευστάθιος Σταθόπουλος, καθώς και εξειδικευμένα  στελέχη του.

Στην εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της ΠΕΔ-ΚΜ, Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και των μελών του Δ.Σ του οργάνου, έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν όλοι οι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακά στελέχη των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση του ΔΣ.

Με το πέρας της ημερίδας, στις 15.00 μ.μ, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).  

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Ο εσωτερικός έλεγχος των ΟΤΑ, η πρόταση συνεργασίας της ΠΕΔ-ΚΜ με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, η συνδιοργάνωση, με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.ΕΣ.) «Αμφικτυονία», Ημερίδας με θέμα «ΕΣΠΑ 2021 -2027 – Οι προοπτικές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», καθώς και η στήριξη του θεσμού των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ –ΜΕΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ