Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΗΜΑΘΙΑ: ΕΚΛΕΨΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΕΣ

Ο 31χρονος ημεδαπός αφαίρεσε από όχημα ενός 50χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και τραπεζική κάρτα του.

Ανάληψη μετρητών αλλά και αγορές έκανε ένας 31χρονος στην Ημαθία με τραπεζική κάρτα που έκλεψε νωρίτερα. Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από όχημα 50χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και τραπεζική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησε κάνοντας ανάληψη χρηματικού ποσού 2.250 ευρώ και συναλλαγές σε καταστήματα ύψους 1.700 ευρώ.
 
Εν τω μεταξύ, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το μεσημέρι, μπήκε παράνομα σε οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε σκεύη και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 65χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2017 αφαίρεσε στην Κατερίνη, ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ