Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΕΙΠΕ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΠΑΓΩΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

Στρατιωτικός αναλυτής στη ρωσική κρατική τηλεόραση: Είμαστε σε πλήρη απομόνωση - Δείτε σε βίντεο την αντίδραση της παρουσιάστριας

Την αντίδραση της παρουσιάστριας, Όλγκα Σκαμπέγιεβα, προκάλεσαν οι αναφορές του στρατιωτικού αναλυτή και απόστρατου συνταγματάρχη, Μιχαήλ Κονταρένοκ, κατά τη διάρκεια εκπομπής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης για την Ουκρανία.

Κατά την τοποθέτησή του, ο στρατιωτικός αναλυτής ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, είναι πως η Ρωσία βρίσκεται σε πλήρη γεωπολιτική απομόνωση.

Παρατήρησε, επίσης, πως όλος ο κόσμος έχει ταχθεί κατά της Ρωσίας, ακόμη κι αν η Μόσχα δεν το παραδέχεται. Επεσήμανε, δε, ότι η κατάσταση για τη Ρωσία θα γίνει χειρότερη.

Στο σχόλιο της παρουσιάστριας για καλές σχέσεις της Ρωσίας με Ινδία και Κίνα και επιθετικότητα της Δύσης, επέμεινε ότι η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική, ενώ ανέφερε πως η στήριξη της Ινδίας και της Κίνας δεν είναι τόσο απόλυτη.

Όπως τόνισε, δεν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική η κατάσταση όταν εναντίον της Μόσχας βρίσκεται μία συμμαχία 42 χωρών, με την παρουσιάστρια να απαντά ότι η Μόσχα αναγκάστηκε να αντιδράσει, σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κοινός τόπος με εκείνους που «θέλουν να μας εξαφανίσουν».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ